söndag 9 mars 2008

LÄNSDANS FUB - NÄSSJÖ FOLKETS HUS PIGALL MARS 2008 ( 1 )

Här kommer Nytagna bilder från Länsdansen som Fub - Nässjö arrangerade på Folkets Hus Pigall nu Fredagskväll vi från Fub - Jönköping vi hadde trevligt och fick god tekaka med smått och gott på i vanlig ordning här i detta första inlägg ser ni några av de som var där och hadde trevligt i Fredags kväll .
Lämmna gärna kommentar vad ni tycker om min hemsida och bilderna .

2 kommentarer:

Leifs foton sa...

Det var roligt att få se fredrik dansa hoppas att ni hade trevligt på dansen.Synd att jag inte kan vara med men ekonomin sätter käppar i hjulet jag är ju som sagt ingen miljonär även om en del tror det . MEN du ska ha många tack för kort din vän den tjatiga leffe.

Leifs foton sa...

Det var roligt att du fick med dansken på kort han se ju fortfarande ut som jultomten med var är det vita skägget har det tappats på vägen till dansen jag hoppas att han hittade det på dansbanan men jag såg i alla fall det inte.Roligt att se Mikael på kort tack och så var ju turteduvorna sara och johakim och dansade mycket trevligt.Och bosse såg jag ochså men var han aldrig uppe och dansade det var ju synd han kanske inte ville ha motion.Ha det så bra mina vänner vi syns om jag inte har hamnat på ålderdomshem innan dess leffe den förskräckliga bojen.